Etusivu

Ajankohtaista

Jatkamme elokuussa oloamme Tampereella remontin ja koronan takia. Käymme kuitenkin noin viikon välein Helsingissä katsomassa postiamme ja tapaamassa poikamme perhettä ja hoitamassa pojanpoikaamme Viktoria. Kuun puolen välin jälkeen meillä on urakoitsijan edustajan tapaaminen, jossa selvitetään, mitä tehdään ja millä tavoin asunto on tyhjennettävä remonttia varten. Varsinainen remontti alkaa sitten syyskuun puolella. Elokuussa meidän pitäisi saada uusi auto käyttöömme.
Oleilemme koko heinäkuun Tampereen Tohlopissa. Pistäydymme välillä Helsingissä tarkastamassa meille tulevaa postia: lehtiä, mainoksia ja laskuja. Muilta osin vietämme aikaa Tohlopissa uiden, soudellen ja kesästä nauttien.
Uusi vuosi 2021 alkaa täynnä toivoa siitä, että koko maailmaa kurittaneeseen Koronapandemiaan kehitetyt rokotteet alkavat tehota ja nujertavat viruksen. Eeva-Leena ja minä olemme oleskelleet paljon Tampereen Tohlopissa osin koronaa ja osin kodissamme Helsingissä tapahtuvaa remonttia paossa. Koronaa on Helsingissä ja Uudellamaalla huomattavasti enemmän kuin Tampereella ja Pirkanmaalla. Näyttää siltä, että nyt alkavan vuoden 2021 alkupuolen aikana tulemme saamaan rokotukset, ja remonttimme Helsingissä käynnistyy syyskuun 2021 puolessa välissä. Toistaiseksi olemme säästyneet tartunnalta samoin poikamme perhe Helsingissä. Toivottavasti ehdimme kaikki saada rokotteen ajoissa!
Korona ja remontti jatkuvat meillä Helsingissä. Koronavirus on vahvistanut otettaan ja tartuntojen määrä on kasvussa Helsingissä. Linjaremontti meidän taloyhtiössämme jatkuu. Pihat on kaivettu auki uusien sähkökaapeleiden vetämiseksi talojen välille. Pihalla liikkuu runsaasti rakennusmiehiä ja koneita. Joka puolella on maa- ja sorakasoja sekä vettä ja kuraa. Ei siellä tahdo oikein viihtyä. Tämän vuoksi olemmekin Eeva-Leenan kanssa oleilleet paljon Tampereen Tohlopissa jo viime viime kuun aikana ja tulemme varmaan olemaan siellä myös nyt joulukuunkin aikana remonttia ja koronaa paossa. Varmaan joulukin vietetään Tohlopissa.
RSS ATOM