Blogi

Vaihdettiin Honda Citroëniin27.8.2014 19:11


Meidän vanha Honda Insight Hybrid

ja uusi Citroën DS 4 tallien edessä

Pitkällisen miettimisen jälkeen päätimme vaihtaa autoa loppukesällä 2014 ennen syyssateita ja talviliukkaita. Olimme ajelleet Hondallamme jo viisi vuotta, ja kilometrejä mittariin oli tuona aikana kertynyt runsaat 75 000.

Vaihtamisen puolesta puhui myös se, että omistamamme Honda Insight Hybrid-malli jäi tämän vuoden alussa kokonaan pois Hondan mallistosta.

Minulta, joka kannan kaikesta turhankin suurta huolta jäivät samalla pois huolet: vanhan auton jarrupalojen, pakoputken ja renkaiden uusimisesta. Jokavuotinen auton katsastuskin jäi uuden auton myötä tuleviin vuosiin.

Lisäksi onnistuin autonvaihdossa saamaan kohtuullisen hinnan vanhasta autostani ja hyvän alennuksen vuoden 2013 mallia olevasta Citroën DS 4:sta. Uusi ”Sitikkamme” on kirkkaan punainen ja se on hieman lyhyempi kuin meidän vanha automme, mutta ”nielee” kyllä riittävän hyvin kaikki tavanomaiset matkatavaramme.

Uskomme, että tällä uudella Citroën DS:llä voimme mukavasti ajella Laajasaloon katsomaan ja hoitamaan pikku-Viktoria sekä silloin tällöin myös Tampereelle. Uskomme myös, että voimme ajella uudella ”Sitikallamme” ainakin yhtä kauan kuin vanhalla Hondallamme. Aika sen näyttää!


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 28.8.2014 19:07

Kommentoi kirjoitusta
*

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.